Beszámolók · Képek · Rólunk

Hangulatjelentés a Partiumi kiképzőtáborból

Hallom, hogy az Ellenség felderítő osztálya igen jól kiismerte a szervezetünket, és már hajszálnyira járnak a központi információs csatornáink bemérésétől. Már a vezetőség is aggodalommal figyeli a csoport működését…

Várom a jelentését!

2019.07.24.
Reggel újabb csoportosulásra gyűltek össze a földalatti terembe. Feltűnés nélkül sikerült az elvakult kiképzettek közé beépülnöm. A kiképzők kegyetlen módszerektől sem riadnak vissza. Mindent megtesznek, hogy az elevenné tett kulturális életet közösségteremtő tényezőként iparkodjanak felhasználni az intellektuális közöny, apátia leküzdésére. Sokat tudnak rólunk. Saját oldalukra fordították a mi fegyvereinket is.
Reggel 9 órakor felfedte a célcsoport előtt Piskárkosi Szilágyi Sámuel minden titkát A. Molnár Ferenc nyelvészprofesszor. Az elvakult tagok olvasták is egykori életrajzát, amit még egy régi kiképzőjük, Kazinczy állított össze a legfiatalabb célcsoportnak. Minden titkunkat kifürkészik.
Már azt is tudják, hogy az ikes igéink nem tudnak átmenni a Dunán. Egy Bárth M. János nevű nyelvészük részletesen bemutatta integrált digitális térképeken a nyelvjárási területeket. Ebben a legújabb kiképzésben még arra is felkészítik embereiket, hogy tudják mi az, ami béka is, egér is, malac is…
Nem elégszenek meg a környezetük megismerésével. A múlt minden apró részletéről tudni akarnak. S itt valóban nagy a kísértés. Szűts-Novák Rita eddig elfeledett, az OSZK-ban rejtőzködő, dualizmus kori újságokat mutatott a kadétoknak. Mindent megtudtak az egykori írókról, egykori elődeikről, mint amilyen a „felderítő munkát végző” Osváth Pál csendbiztos volt.
Az ez utáni információkat alig tudtam magam is inkognitóban tűrni. Azonnali beavatkozásra van szükség. Szűts Zoltán beszélt a titkos rendszerünkről és már nagyon közel járnak a szimulakrum világunk teljes felfedéséhez… Az itteniek elvakult harcosok lesznek, felkészítik őket legújabb módszereinkre, hogy a cenzúra helyét átveszi a titkos megfigyelésünk és a reklámérték. A nap végén az Angéla Hotel kerthelyiségében folytatódott a szellemi kiképzés, a szabad ég alatt, egy ’48-ból származó, többszörösen betiltott filmalkotás megtekintésével.
Kérem, hogy adjanak meg minden felhatalmazást a beavatkozásra, inkognitóm felfedésére.

Baljós üdvözlettel:
a Herpályi krónikás

Juhász Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s