Uncategorized

Új év…

Tisztelt Olvasók!

Nagyjából másfél év után elérkezett az idő, hogy átadjuk a blog szerkesztését. Próbáltunk újítani néhány dologban (például elindítottuk a Magyar szakosok tollából című rovatot, amelyben olyan versek, szösszenetek, novellák jelentek meg, amelyeket magyar szakosok írtak), motiválni, írásra buzdítani társainkat, valamint olyan szövegekkel gazdagítani a blogot, amelyek tükrözik a magyar szak hangulatát, értékrendszerét.

A belefektetett idő és munka meghozta a gyümölcsét a pozitív visszajelzésekben, az elismerésekben, az örömben és abban a büszkeségben, amellyel most átadjuk a szerkesztést. Ez idő alatt fejleszthettük íráskészségünket, szervezői készségünket, amelyek igazán hasznosak lesznek a nagy betűs életben.

Köszönjük Biró Annamáriának, hogy bizalommal adta elsőéves kezünkbe a blogot! Kicsit félve, de bizakodva és lelkesen kezdtük el a munkát, közben pedig igyekeztünk hűek maradni mottónkhoz, amelyet közösen fogalmaztunk meg: célunk, apró lépésenként haladva eljutni valahova… Köszönjük Magyari Sára tanárnőnek, hogy közben a másik kezünket fogta, felügyelte munkánkat és hasznos tanácsokkal segítette fejlődésünket! Köszönjük mindenkinek, aki olvasott minket, támogatott, lelkesített és kedves szavakkal biztatott.

Sok sikert kívánunk az új csapatnak: Reni, Krisztián, Gabi! Cikkekben gazdag új esztendőt!

Kolumbán Adrienn és Pikó Stefánia

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s